Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği

ÖZSOY’DAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

ÖZSOY’DAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

ÖZSOY’DAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy başkanlık bayrağını devraldığı KTSYD’nin 10’uncu başkanı Burhan Gürkan’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

KTSYD’nde iki dönem başkanlık görevini sürdüren Burhan Gürkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Özsoy devraldığı bayrağı yönetimi ile daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Özsoy, 4 yıllık Burhan Gürkan’ın yönetiminde görev alarak yaşadığı tecrübeler ışığında başkanlık görevini de layıkı ile sürdürmeyi hedeflediğini hatırlattı ve hem Burhan Gürkan’ın hem de önceki başkanların deneyimlerinden her zaman faydalanacağını da belirtti.

Ziyarette konuşan Burhan Gürkan da KTSYD’ye hizmet etmekten son derece gururlu olduğunu, Necati Özsoy ve yönetiminin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bunun devamının geleceğinden hiç kuşkusu olmadığını vurguladı. Gürkan, KTSYD’nin ülkemizde önemli bir rolü olduğunu ve icraatları ile iz bırakan bir yapısı olduğuna vurgu yaparak Necati Özsoy ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette KTSYD yönetim kurulu üyesi Serkan Soyalan da hazır bulundu.

Paylaş :

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp