Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği

SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ VE FOTOĞRAF SERGİSİ

19 ÜYENIN ESERLERI SERGILENDI

 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetim kurulu tarafından düzenlenen “Sezona Merhaba Etkinliği ve Fotoğraf Sergisi” dün akşam merkez binada havuz başında gerçekleşti.  KTSYD üyelerinin yanı sıra, federasyon başkanları, MOK Başkanı Dursun Koç,  LTB Başkanı Mehmet Harmancı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın da katıldığı gecede güzel fotoğraflar sergilendi.

ÖZSOY GECEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

KTSYD Başkanı Necati Özsoy gecede yaptığı açılış konuşmasında  “Sezona merhaba ve fotoğraf sergisi” etkinliğine katılan herkese teşekkür etti.

Özsoy her zaman spor yazarlarının yanında olan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ve TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında   foto muhabiri üyelerinin  eserlerinin böylesi anlamlı bir gecede sergilenmesinin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Özsoy fotoğraf sergisine 19 üyenin eserlerinin sergilendiğini ve bu eserlerin KTSYD Merkez Bİnasın’nda sergilenmeye devam edeceğini de hatırlattı.

FOTO MUHABİRLERİ ONURE EDİLDİ

KTSYD Başkanı Necati Özsoy konuşmasında fotoğraf sanatçısı Ansel Adams’ın “Fotoğraf makinasının en önemli parçası onun 30 cm arkasında durandır” sözünü hatırlattı ve bu güzel eserlerini sergiye koyan tüm üyelere teşekkür etti.

TATAR TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar göreve yeni başlayan Necati Özsoy başkanlığındaki KTSYD yönetim kurulunu tebrik etti. Tatar, geceyi düzenleyen, fotoğraf sergisinin, sporun sadece futbol olmadığını diğer spor dallarının da yer aldığı anıların geleceğe taşındığı bir arşiv niteliğinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk sporcusunun sesinin duyulması için Türkiye ile birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

TATAR’DAN TONGSİR’E MESAJ

Etkinlikte bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir’in de üyeleriyle birlikte sporda uygulanan izolasyonların aşılması için Türkiye’nin güçlü spor yazar ve yorumcularıyla katkı bulunabileceğini kaydetti.  Sergiyi düzenleyen ve fotoğraflarıyla katkı koyanları tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, spor yazarları ve foto muhabirlerine sevgilerini iletti, hayatta olmayanları andı.

PLAKETLER TAKDİME DİLDİ

“Sezona Merhaba Etkinliği ve Fotoğraf Sergisi” nde fotoğrafları sergilenen KTSYD üyelerine plaketlerini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KTSYD Başkanı Necati Özsoy, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTSYD eski başkanları takdim ettiler. 

Paylaş :

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp