Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği

Hentbolda KTSYD Kupası şampiyonu UKÜ ve GG

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hentbolda KTSYD Kupası şampiyonu UKÜ ve GG

Hentbolda Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası oynanan final maçları ile birlikte tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmaları sonrasında kadınlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), erkeklerde ise China Bazaar Gençlik Gücü rakiplerini mağlup ederek kupanın sahibi oldular.
UKÜ rahat kazandı: 46-23
Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlar finali oynandı. UKÜ ile Şahlan takımlarının mücadelesinde kazanan 46-23 skorla UKÜ oldu.
GG tecrübesiyle: 33-23
Gecenin ikinci karşılaşmasında ise erkekler finali oynandı. Maçın büyük bölümünde üstünlüğü elinde tutan Gençlik Gücü ilk devreyi 15-11 önde kapatırken, maçı da 33-23 kazanarak kupanın sahibi oldu.
Ödüller verildi
Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde ödüller KTSYD başkanı Burhan Gürkan, Türkiye Hentbol Federasyonu başkanı Uğur Kılıç, KKTC Hentbol Federasyonu başkanı Bahadır Ayhan ve federasyonun konukları Bosna Hersek ve Kosova federasyon temsilcileri tarafından verildi. Final maçında UHL Sport maçın oyuncusu ödülleri UKÜ’den Rabia Betül Çamlı ve Gençlik Gücü takımından Şemsi Yıldırım oldu. Ödülleri UHL Sport direktörü Arınç Perçinci takdim etti.

Paylaş :

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp